Reacties na de match tegen Neftchi

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2005, 23:09 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Na de verloren wedstrijd tegen Neftchi Bakoe waren er heel wat ontgoochelde reacties uit het kamp van Anderlecht, onder andere trainer Franky Vercauteren en middenvelder Yves Vanderhaeghe waren niet tevreden over de match.

Franky Vercauteren:
Franky Vercauteren was niet mals voor zijn spelers. "Dit was een interessante partij voor mij. Wat gevraagd was, is niet uitgevoerd op het veld. Elk systeem valt of staat met de uitvoering." Vercauteren opteerde voor vijf verdedigers en twee verdedigende middenvelders. "Het was de bedoeling dat zowel Zewlakow als Vanden Borre voor aanvallende impulsen zouden zorgen. Maar Bakoe heeft goed de ruimte beperkt. Wat onthoudt Vercauteren? "Dat we zaken moeten bijstellen. Ik ben niet tevreden, noch met de uitslag, noch met de manier. Voetjes op de grond"

Yves Vanderhaeghe:
"We staan weer met beide voetjes op de grond. We voetbalden onrustig en té nonchalant. Er was ook een enorm gebrek aan concentratie. We moeten leren uit deze wedstrijd. Wat vorig jaar soms het geval was, is nog maar eens gebeurd: in zogenaamde kleinere duels laten we het afweten."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.