Anderlecht vergeet te scoren tegen Moskou

VRIJDAG, 20 FEBRUARI 2015, 02:55 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft donderdagavond 0-0 gelijkgespeeld tegen Dinamo Moskou. Paars-wit creëerde de meeste doelkansen, maar vergat te scoren. De Russen eindigden de wedstrijd met tien.


Het begin van de wedstrijd was voor de bezoekers, maar de paars-witte motor sloeg snel aan. Anderlecht creëerde voor de pauze heel wat kansen, vooral via een erg sterke Tielemans. Gabolov stond bij momenten in een schietkraam, maar hij hield zijn netten schoon. Aan de overkant was het even bibberen toen Deschacht zijn interceptie miste, maar Proto met een prachtsave. Stond er 'Courtois' op zijn truitje, de redding kwam op alle websites.

Na de pauze werd duidelijk dat Anderlecht veel energie verbruikt had en Dinamo kwam beter in de wedstrijd. Gedurende een twintig tal minuten moest de thuisploeg achter de bal hollen. Veel kansen voetbalde Dinamo niet bij elkaar. Na de rode kaart voor Büttner kwam Anderlecht weer in de wedstrijd, maar ook nu kon het niet scoren. Dendoncker twee keer en Mitrovic waren er nochtans dichtbij.

Score: 0-0
Goal(s): /

Anderlecht:Proto, Vanden Borre (83’ Iseka), Rolando, Deschacht, N'Sakala, Defour (67’ Colin), Tielemans, Dendoncker, Najar, Acheampong (86’ Kabasele), Mitrovic
Dinamo Moskou:Gabulov, Kozlov, Hubočan, Samba, Büttner, Vainqueur, Yusukov, Dszudzsák (69’ Zhirkov), Kokorin, Valbuena (80’ Ionov), Kuranyi (51’ Denisov)

Geel: 55' Denisov, 57' Yusukov, 59' Büttner, 70' Kozlov, 74' Vanden Borre
Rood: 76' Büttner (2 x geel)

Scheidsrechter: Felix Zwayer
Stadion: Constant Vanden Stockanderlecht-online forum