Praet wint Vlaams-Brabantse Sportprijs

WOENSDAG, 4 MAART 2015, 07:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet heeft de Vlaams-Brabantse Sportprijs gewonnen. En hij heeft nog goed nieuws: "Ik hervat woensdag de groepstrainingen en hoop weer top te zijn voor de bekerfinale en de play-offs", laat Praet weten aan Sporza.


"Ik had gehoopt na vijf tot zes weken weer te kunnen spelen, maar ik heb een terugval gehad. Vanaf woensdag train ik weer mee met de groep", begint Praet. "Nu hoop ik er komend weekend of anders zeker over twee weken weer te staan in de laatste match van de reguliere competitie. Hopelijk krijg ik niet weer een reactie. Ik hoop sowieso topfit te zijn voor de bekerfinale en de play-offs."

"Het was de voorbije weken een beetje een race tegen de klok, omdat ik absoluut klaar wou zijn voor de bekerfinale en de play-offs. Misschien ben ik iets te snel herbegonnen. Maar nu voelt mijn rug weer goed aan. Ik hoop dat dat zo blijft", aldus nog Praet.

Sportprijs

Gisteren kreeg Praet ook de Vlaams-Brabantse Sportprijs uitgereikt. "We kozen voor Dennis Praet omdat hij een jonge en beloftevolle Vlaams-Brabander is die het waarmaakt bij landskampioen Anderlecht en debuteerde als Rode Duivel", zegt gedeputeerde voor sport Marc Florquin.

Praet reageerde blij. "Het is een hele eer om deze erkenning te krijgen van mijn streekgenoten. Ik had dit niet verwacht." Praet won voor Marieke Vervoort uit Diest en Skydive Team Hayabusa uit Schaffen. Ook veldrijders Sven Nys en Niels Albert waren genomineerd.



anderlecht-online forum