Odoi weet waarom Scholz Standard koos

WOENSDAG, 4 MAART 2015, 19:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Odoi zit nooit om een straffe uitspraak verlegen en ook nu niet. In Sport/Voetbalmagazine legt hij uit waarom Alexander Scholz niet voor Anderlecht koos. "Anderlecht gaf hem niet het gevoel dat ze hem absoluut wilden."


"Als bij die ene club alles achter je rug geregeld wordt tussen clubs en makelaars en je het gevoel krijgt dat ze je niet per se moeten hebben, terwijl bij de andere club een trainer je absoluut wil, dan vind ik ook dat je voor die tweede club moet kiezen", verwijst de oud-verdediger van Anderlecht naar respectievelijk Anderlecht en Standard. "Tenzij de eerste club alsnog een inspanning doet, maar dat is niet gebeurd."

Tijdens de transferbeslommeringen zat Scholz met zijn hoofd niet meer bij Lokeren. "Hij trainde aan amper drie percent. Dat vond ik dom van hem, terwijl hij een slimme kerel is. Eerlijk: ik heb me toen gestoord aan zijn gedrag."

Rode Duivels

Ook over de Rode Duivels geeft Odoi ongezouten zijn mening. "Eén keer ben ik opgeroepen, maar toen zat ik bij Anderlecht. Nu denk ik niet dat ik nog kans maak. Of er dan extrasportieve redenen meespelen? Ik zei dit ooit en daar sta ik nog steeds achter. Zo vind ik Thomas Meunier de beste rechtsachter van België, maar toch wordt hij niet opgeroepen."



anderlecht-online forum