Hasi: "Onverdiend gewonnen"

ZONDAG, 8 MAART 2015, 08:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

De drie punten mee naar huis en daarmee is ook alles gezegd. Besnik Hasi voelde zich bijna schuldig tegenover Lokeren. Al beseft hij dat het drie belangrijke punten zijn. "Een onverdiende zege", is Besnik Hasi eerlijk.


"We speelden te slordig, te traag. We konden maar één keer versnellen in de eerste helft en dat leverde een doelpunt op", begint Hasi zijn analyse. "Lokeren was veel scherper. De enige goeie voorzet van de wedstrijd leverde ons dan nog drie punten op. Spijtig voor Lokeren. De drie mensen die het spel moesten maken, werden vakkundig door Lokeren uit de wedstrijd gehouden. We misten pure kwaliteit. Niemand was op niveau."

Gelukkig heeft hij vooraan nog een killer lopen: "Ja, Mitrovic leeft van voorzetten en we trainen daar enorm veel op. Dat er dan maar één komt, is ook een frustratie. Maar ja, Mitrovic heeft weer zijn grootste kwaliteit kunnen benutten: scoren. Dat doet hij perfect."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.