Eindelijk goed nieuws over Suarez

DONDERDAG, 12 MAART 2015, 07:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanuit Spanje komen er eindelijk positieve geluiden over de revalidatie van Matias Suarez. "Hij voelt bijna niets meer aan zijn knie", zegt fysiotherapeut Miguel Marin. "Suarez werkt zes tot zeven uur per dag."


De voorbije weken sijpelde enkel negatieve berichten door over Suarez. Zijn fysiotherapeut Marin, de rechterhand van dokter Ramon Cugat, geeft in de Argentijnse pers een stand van zaken en het lijkt goed te gaan. "Suarez is erg gemotiveerd. We werken van maandag tot zaterdag, soms tot acht uur 's avonds. enkel zondag heeft hij vrij."

"Hij kan zijn oude niveau weer halen"

Suarez onderging in Barcelona een stamceltherapie. "Ik had een maand nodig om de pijn weg te nemen. De pees was heel erg geïrriteerd. Maar de verbetering is bemoedigend, vooral voor Suarez zelf", aldus Marin. "Suarez vroeg al om op een bal te mogen trappen, maar we forceren niets. Met een profsporter nemen we geen risico's."

"Sinds een week of twee gaat het steeds beter", gaat Marin verder. "We hebben wel geen datum gekleefd op een mogelijk wederoptreden. Suarez is verstandig en weet dat hij geduld moet hebben. Suarez kan zeker zijn oude niveau weer halen. In het hoofd zit het alvast goed, zeker nu hij voelt dat hij vooruitgang boekt."



anderlecht-online forum