Hasi: "Gent is zeker een titelkandidaat"

ZATERDAG, 14 MAART 2015, 08:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Hein Vanhaezebrouck wijst naar de rol van de scheidsrechters omdat Aleksandar Mitrovic 'altijd gaat leunen'. Het kadert allemaal in zijn plan om de Serviër zondag af te stoppen. Besnik Hasi heeft zijn eigen idee over de strategie.


"Ik denk dat de scheidsrechters niet naar Vanhaezebrouck luisteren. Als ze denken dat er een fout is, dan moeten ze fluiten. Ik vind dat er ook veel fouten op Mitrovic gemaakt worden. Maar dat is mijn mening, daar ga ik de scheidsrechters niet mee beïnvloeden", reageert de coach.

"Maar ik ken Hein, hij spreekt voor een match tegen ons altijd zo een taal. Hij duwt ons in een favorietenrol en maakt van ons de beste ploeg ter wereld. Als hij dan verliest, heeft hij dat gedaan tegen de beste ploeg. Maar ik zie ook dat Gent in de competitie niet meer verloren heeft sinds januari.

Het spreekwoord zegt 'als twee honden vechten om een been loopt de derde ermee heen', is Gent een titelkandidaat volgens Hasi: "Dat zijn ze zeker. Maar als je ziet hoe kort alles bij mekaar zit, zijn alle ploegen kandidaat."



anderlecht-online forum