Hasi: "Velen dachten blijkbaar aan bekerfinale"

MAANDAG, 16 MAART 2015, 07:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi was na de wedstrijd tegen Gent hard voor zijn jongens. Vooral de backs Anthony Vanden Borre en Fabrice N'Sakala moesten het ontgelden. "Onze flankverdediers waren nergens", wond er geen doekjes om.


"De zege van Gent was verdiend", vertelde Hasi na afloop. "We waren simpelweg niet goed genoeg. We wonnen amper duels en konden, behalve kort na de 1-0, de wedstrijd niet controleren. Het is de verdienste van Gent dat ze hier wonnen, maar het kwam mede door ons."c

"Het is duidelijk dat sommige spelers vandaag al met hun hoofd bij de bekerfinale waren", aldus Hasi. "Misschien hadden ze schrik voor blessures, maar dit is niet wat ik wil zien. Dit kan ik niet tolereren."

Vooral Anthony Vanden Borre was gisteren de gebeten hond. Bij het openingsdoelpunt liet hij Moses Simon te gemakkelijk de bal aannemen en voorzetten. Hasi reageerde door Vanden Borre van positie te laten wisselen met Andy Najar. "Ik blijf in Anthony een verdediger zien, maar inderdaad: onze backs waren nergens."

Dennis Praet maakte zijn wederoptreden, maar speelde onopvallend. Niet onlogisch, vindt Hasi. "Hij heeft drie maanden niet gevoetbald he."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.