Van Holsbeeck: "Er zijn vier titelkandidaten"

MAANDAG, 16 MAART 2015, 15:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht begint onmiddellijk met drie zware matchen aan de play-offs. Herman Van Holsbeeck is zich hiervan bewust en zegt dat Anderlecht na speeldag drie al zal weten waar ze staan.


Eerst thuis tegen Charleroi, waar paars-wit ook nooit een gemakkelijke klant aan heeft, en dan de verplaatsing naar Sclessin en Jan Breydel.

"Op het eerste zicht zijn we tevreden met de kalender met die opmerking dat we na speeldag 3 al zullen weten waar we staan. Naar Standard en naar Club, dat zijn twee zware verplaatsingen", begint Van Holsbeeck, "Je begint natuurlijk graag thuis, maar dan hoop je dat je daarna geen twee te zware verplaatsingen hebt. Maar goed, we moeten ze toch spelen. En volgens mij wordt de kampioen pas op de laatste speeldag bekend. Het klassement zal alle weken veranderen."

De manager is ook op zijn hoede voor de andere play off I deelnemers: "Voor mij zijn er vier titelkandidaten. Een ploeg als Gent kan zich niet meer verstoppen. Maar goed, in hun plaats zou ik hetzelfde doen. Maar Gent is voor mij titelkandidaat. En Standard bereidt zich in alle stilte voor om hetzelfde te doen als wij vorig seizoen. Kortrijk en Charleroi kunnen dan weer zonder druk spelen en kunnen van iedereen winnen. Eén ding wil ik wel nog zeggen: ik hoop op iets meer sportiviteit dan de laaste weken, want er waren toch een paar dingen die niet door de beugel konden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.