Hierdoor wint Anderlecht de beker: #3

DONDERDAG, 19 MAART 2015, 14:26 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Op 22 maart strijden Anderlecht en Club Brugge om de beker van België. Anderlecht-online zocht voor u de vijf voornaamste redenen waarom Silvio Proto zondag de beker in de lucht zal steken.


#3: Meer rust dan Club

Club Brugge speelt vanavond te terugwedstrijd in de 1/8e finale van de Europa League. In Turkije dan nog. Dat kan je bezwaarlijk de ideale voorbereiding op de bekerfinale noemen.

Toch hoeft Club zich ook niet meteen tekort gedaan te voelen. Anderlecht had vanavond ook dolgraag aangetreden op het Europese toneel. Tegen Napoli, in plaats van een club uit het land van Vladimir Poetin en Gazprom.

Anderlecht heeft dus een paar dagen extra rust. Zo blijkt er zelfs een diefstal van de ergste soort nog een positief kantje te hebben.

Anderlecht-online houdt eraan Club Brugge uit de grond van ons hart succes te wensen voor de wedstrijd van vanavond. Wat ons betreft kan een blauw-zwarte Europa Leaguewinst enkel goed zijn voor het Belgisch voetbal.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.