Hierdoor wint Anderlecht de beker: #2

VRIJDAG, 20 MAART 2015, 13:05 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Overmorgen strijden Anderlecht en Club Brugge om de beker van België. Anderlecht-online zocht voor u de vijf voornaamste redenen waarom Silvio Proto overmorgen de beker in de lucht zal steken.


#2: Aleksandar Mitrovic

De metamorfose die Mitrovic onderging is simpelweg fenomenaal. Op korte tijd van ‘Aleksander den dikken’ naar ‘Alexander de Grote.’ Van een slome spits die opgelegde kansen de tribune uittrapte, naar een bewegelijke aanvaller die uit het niets scoort.

Ondanks zijn zwakke periode, is Mitrovic doodleuk topschutter in de Jupiler Pro League. Nu al. Niemand die er aan twijfelt dat hij dat eind mei ook nog zal zijn.

De werkkracht van Tom De Sutter is bekend en het talent van Obi Oularé valt niet te ontkennen. Maar met Mitrovic in zijn huidige vorm, heef paars-wit simpelweg een streep(je) voor op Club Brugge. En dan hebben we de naam van YL-topschutter Aaron Leya Iseka nog niet eens vermeld. Als (mede-)topschutter in de Youth League heeft die vast en zeker het vertrouwen om het verschil te maken tijdens een invalbeurt.




anderlecht-online forum