Kaminski: "Weet nog niet wat toekomst brengt"

WOENSDAG, 25 MAART 2015, 07:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Kaminski is aan een sterk seizoen bezig bij het Cypriotische Anorthosis Famagusta. In mei loopt zijn uitleenbeurt af en de doelman weet nog niet wat daarna komt. "In de zomer zullen we rustig een beslissing nemen."


"Nu is het nog wat vroeg om over mijn toekomst te praten", vertelt Kaminski in Sudpresse. "Misschien trek ik definitief naar Famagusgta, maar het kan ook zijn dat ik in Spanje of Engeland ga voetballen. Wie weet blijf ik zelfs gewoon bij Anderlecht."

"Eerlijk? Op dit moment weet ik helemaal nog niet waar mijn toekomst ligt. Sommigen beweren dat mijn salaris een transfer bemoeilijkt, maar dat klopt niet. Mijn loon zal een transfer nooit in de weg staan."

Volgens Kaminski is er nog niemand van Anderlecht naar een wedstrijd van hem komen kijken. "Dat begrijp ik wel", aldus de doelman. "Er zijn geen rechtstreekse vluchten en het definitieve speelmoment ligt vaak pas vijf of zes dagen vooraf vast. Ik heb wel nog goede contacten met Max de Jong, Besnik Hasi en Nicaise Kudimbana, die laatste is een echte vriend."



anderlecht-online forum