Blessurenieuws: "Defour en Praet volledig fit"

VRIJDAG, 3 APRIL 2015, 13:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Naast de langere onbeschikbaarheid van Idrissa Sylla had Besnik Hasi vanmiddag ook goed nieuws te melden. "Steven Defour heeft de hele week meegetraind en hij is honderd procent fit", aldus de coach. "Net als Dennis Praet."


Defour gaf verstek voor de interlands tegen Cyprus en Israël, maar is klaar voor de play-offs. "Nu is het money-time voor hem", vertelde Hasi. "Praet had de voorbije dagen wat last van een verstuikte enkel nadat hij er een bal tegen gekregen had. Maar ook hij is volledig fit voor maandag."

Ook Rolando zal kunnen spelen tegen Charleroi en Maxime Colin traint ook weer gewoon mee. Achter de naam van Aaron Leya Iseka staat nog een klein vraagteken en ook Ibrahima Conté is niet volledig fit.

Er maandag zeker niet bij, zijn Chancel Mbemba en Marko Marin. Mbemba traint nog steeds individueel. Marin is nog twee tot drie weken out, maar kan dus mogelijk nog spelen deze play-offs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.