Lapage: "Ik blijf niet bij Aalst"

DONDERDAG, 9 APRIL 2015, 09:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Youri Lapage scoorde afgelopen weekend zijn eerste doelpunt voor Eendracht Aalst. De door Anderlecht verhuurde spits maakte na deze partij bekend dat hij niet bij Aalst zal blijven. "Ik wil meer speelminuten", zo zegt hij.


Lapage speelt sinds vorige zomer op uitleenbasis bij tweedeklasser Aalst. Voor de winterstop speelde hij voornamelijk bij de beloften, de laatste weken mag hij geregeld invallen bij de A-ploeg. "Wanneer ik inval probeer ik een meerwaarde te zijn, maar eenvoudig is het niet. De voorbije vijf maanden speelde ik geen volledige wedstrijd meer."

"Mijn toekomst ligt niet bij Aalst", gaat de kleinzoon van Paul Van Himst verder. "Ik wil meer speelminuten, want dat ontbrak hier. Toch ben ik niet ontgoocheld over mijn verblijf in Aalst. Het was een goede leerschool. Na het seizoen zullen we kijken waar mijn toekomst ligt. Mijn grootvader zoekt een oplossing. Hij heeft enkele contacten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.