Vanden Stock verkiest U19 boven Standard

DONDERDAG, 9 APRIL 2015, 09:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Vanden Stock zal niet aanwezig zijn op Sclessin komende zondag. Wel reist hij met paarse U19 af naar Zwitserland voor de Youth League. "Deze ploeg heeft alles om de Youth League te winnen", klinkt het vastberaden.


"Normaal ga ik altijd naar Sclessin", zegt de voorzitter. "We gaan dan met de bus, dus we moeten niet door de menigte. Deze keer geef ik echter de voorkeur om onze U19 bezig te zien in Nyon.".

"Onze huidige kern is niet zo sterk als diegene die de Nextgen gespeeld hebben twee jaar geleden. Maar het feit dat we een uitstekend opleidingscentrum hebben, overtuigt de jongeren om bij Anderlecht te blijven. Ze zeggen bij zichzelf: "het is een privilege om hier te mogen spelen en ik blijf bij Anderlecht". Ze hebben alle capaciteiten om deze Youth League te winnen", aldus Vanden Stock.

"Platini zal mij zeker feliciteren als we elkaar terug zien in Nyon", gaat de voorzitter verder. "De laatste keer dat we elkaar hebben gezien, was op Arsenal in de Champions League. Platini is toen vertrokken toen we 3-1 achter stonden. Ik zei hem toen dat we een beetje te licht waren voor Arsenal. Ik zal hem nu zeggen dat ik toen verkeerd was."



anderlecht-online forum