Praet: "Standard niet onderschatten"

DONDERDAG, 9 APRIL 2015, 22:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet groeit stilaan naar zijn beste niveau toe, na een rugblessure. Tegen Standard hoopt hij er helemaal te staan. "We gaan naar Luik voor de drie punten", zegt de Gouden Schoen strijdvaardig.


"Het is belangrijk om zo snel mogelijk mijn oude niveau terug te vinden", zegt Praet, "Na de wedstrijd tegen Sporting Charleroi was ik nog niet helemaal tevreden over mijn prestatie, ook al gaf ik een ‘pre-assist’ voor het beslissende doelpunt van Mitrovic. Maar ik voel me elke dag fitter en fitter worden. Tegen Standard hoop ik er helemaal te staan."

Het is Anderlecht nog niet gelukt om dit seizoen te winnen van Standard Luik, als het van Praet afhangt, komt daar zondag verandering in: "Standard is een goede ploeg en we mogen ze niet onderschatten, maar we gaan naar Luik voor de drie punten. De ‘classico’ is altijd een felbevochten wedstrijd, zowel op als naast het veld. Het is belangrijk om ons enkel op onszelf en de tegenstander te concentreren en ons niet te laten afleiden door de randzaken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.