Praet: "Spaanse competitie ligt me wel"

VRIJDAG, 10 APRIL 2015, 07:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet hoopt de komende weken te schitteren tijdens de play-offs. En wat daarna? Een transfer? Voorzitter Roger Vanden Stock wil hem graag nog twee jaar houden, maar dat ziet Praet niet zitten. "Eén jaar ok, maar geen twee."


"Nog twee jaar blijven lijkt me vrij lang, maar je weet nooit wat er gebeurt", zo vertelt de middenvelder. "Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik deze zomer een stap vooruit moet zetten, maar als ik goed speel en Anderlecht zijn doelen haalt, dan sta ik ervoor open. Opnieuw deelnemen aan de Champions League zou een extra motivatie zijn om te blijven."

Als Praet vertrekt, welke competitie spreekt hem dan het meest aan? "De Spaanse moet me wel liggen. Die manier van spelen bevalt me wel", zo zegt hij. Dinsdag sprak Herman Van Holsbeeck met Atletico Madrid over verschillende jonge spelers van Anderlecht. In het verleden werd al gewag gemaakt van Madrileens interesse in Praet.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.