Suarez: "Ik wil terugkeren naar Belgrano"

ZATERDAG, 11 APRIL 2015, 15:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Komt het huwelijk tussen Matias Suarez en Anderlecht opnieuw goed? In een gesprek met een Argentijnse radiozender spreekt Suarez het verlangen uit om terug te keren naar zijn ex-club Belgrano. "Er waren zelfs al contacten."


"In november speelde ik mijn laatste wedstrijd. Toen zei ik Anderlecht dat ik wilde stoppen en mijn knie wilde laten herstellen. Het was een moeilijke revalidatie, maar nu sta ik te popelen om weer te voetballen", vertelt de spits.

Maar is dat voetballen wel bij Anderlecht? Suarez stak de voorbije jaren nooit onder stoelen of banken dat hij naar een grotere competitie wilde. "Maar ik weet dat dit nu moeilijk zal gaan omdat ik zes maanden niet gespeeld heb. Het is nog steeds mijn droom, maar nu telt enkel mijn herstel."

En dan komt Suarez met een opvallende uitspraak: "Ik kan niet wachten om terug te keren naar Belgrano. Een week geleden hadden ze nog contact met mijn manager. Zij willen en ik wil. Zes maanden, een jaar. Het zou een droom zijn om weer voor Belgrano te spelen."

"Dan zou ik weer dicht bij mijn familie en vrienden zijn en kan ik het goede gevoel terugvinden. Ik kende een moeilijke tijd", vertelt de spits. Suarez beseft wel dat de kans op een terugkeer erg klein is. "Het zal moeilijk worden. Anderlecht zal me niet willen laten gaan."



anderlecht-online forum