Van Holsbeeck: "Hopen dat voetbal primeert"

ZONDAG, 12 APRIL 2015, 12:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is straks weer in de "hel van Sclessin". Het bezoek van vorige keer in gedachten, hoopt Herman Van Holsbeeck vooral dat het voetbal primeert vanavond in Luik. Volgens hem zal de wedstrijd ook nog niet beslissend zijn.


“De wedstrijd zal nog niet beslissend zijn, volgens mij. In de eerste vijf wedstrijden moet je proberen om de puntenkloof niet te groot te laten worden. We hebben nu twee moeilijke confrontaties: eerst naar Standard en vervolgens naar Brugge", zegt Van Holsbeeck tegenover RTBF.

“Het is duidelijk dat we toch iets van punten zullen moeten pakken. Maar we hebben er vertrouwen in en ik geloof dat Anderlecht klaar is voor zondag. Ondanks wat er allemaal in de pers is verschenen de voorbije week en de rol die de pers daarin speelde, zullen we er toch een feest van proberen te maken."

Voetbal primeert

"De grote winnaar van de finale van de Beker van België, ondanks dat wij heel teleurgesteld waren, was het voetbal. En dat is ook het doel van de play-offs. Het belangrijkste is wat er op het veld gebeurt en niet in de tribunes", gaat de manager verder, "Een hoge intensiteit en goed voetbal, dat is wat beide ploegen zullen proberen te brengen. Standard probeert ook van voetbal een feest te maken.”




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.