Wat met Suarez? "Hij komt terug op 23 april"

MAANDAG, 13 APRIL 2015, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een opmerkelijk radio-interview verklaarde Matias Suarez zaterdag dat hij voor enige tijd wil terugkeren naar Belgrano om het goed gevoel weer terug te vinden. Hoe concreet is deze wens?


La Dernière Heure nam contact op met Cristian Colazo, de manager van Suarez, voor een woordje uitleg. "Op dit moment is er niets concreet", zo stelt hij. "Suarez is nog steeds een speler van Anderlecht."

Daar gaat ook Herman Van Holsbeeck vanuit. Hij maakt zich geen zorgen na de uitspraken van zijn spits. "Op 23 april keert hij gewoon terug", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Waarom zou hij zo hard werken aan een terugkeer als hij hier niet wil zijn? Volgende week heeft hij een afspraak met Besnik Hasi over zijn terugkeer. Volgens mij zijn deze uitspraken van drie maanden geleden. Toen zat hij in de put."

Bij Belgrano reageert men alvast gevleid op de uitspraken van hun oud-speler. "Bedankt voor de mooie woorden, Mati. Belgrano zal altijd je thuis zijn", schrijft de club op zijn Twitter-account.

Volgens Het Nieuwsblad toont ook Boca Juniors, een absolute topclub in Argentinië en Zuid-Amerika interesse.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.