Hasi: "Zondag volgt een reactie"

ZONDAG, 19 APRIL 2015, 08:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht moet minstens een punt pakken in Jan Breydel vananvond. En dat beseft ook Besnik Hasi, bij een nederlaag moet de landskampioen al vijf punten inhalen op Club Brugge.


"We hebben in het begin van de week de wedstrijd tegen Standard herbekeken. Iedereen was het erover eens: het was een rotslechte wedstrijd. In Luik kenden we een totale off-day en daarom ben ik er zeker van dat de spelers dit zullen goedmaken tegen Club Brugge. Schrijf maar op: zondag volgt er een reactie", zegt Hasi.

Positiewissels

Op Standard smeet de coach nogal met positiewissels, welke conclusies heeft hij daaruit getrokken? : "Die conclusies hou ik voor mezelf. Maar je zal mij niet horen zeggen dat ik het niet opnieuw zou doen. In de Champions League heb ik bepaalde spelers ook op andere posities gezet. Is dat catastrofaal afgelopen?’

Minimum een punt pakken

"Een nederlaag zou de West-Vlamingen een boost geven en dan vrees ik dat ze definitief vertrokken zijn. Of ik onder de indruk was van hun Europese wedstrijd tegen Dnipro Dnipropetrovsk? Stel die vraag aan de spelers. Ik denk dat tachtig procent die wedstrijd gevolgd heeft. Dat betekent dat ze gefocust zijn", aldus nog Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.