Najar: "Ik ben gelukkig bij Anderlecht"

VRIJDAG, 24 APRIL 2015, 07:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar is niet gehaast om Anderlecht te verlaten eind dit seizoen. Enkel indien hij een interessant aanbod krijgt bij een club die een rang hoger speelt dan Anderlecht, wil hij een vertrek overwegen.


"Ik heb duidelijk gezegd dat ik gelukkig ban bij Anderlecht. Als ik de kans krijg op een mooie transfer, waarom niet? Komt die er niet, geen probleem. Over al contacten zijn met andere clubs? Het is mijn manager die zich daarmee bezighoudt. Ik heb hem gezegd dat hij mij daarmee momenteel niet moet lastig vallen", begint Najar.

Assits geven en doelpunten maken

"Acheampong en ikzelf zijn er om assists te geven en doelpunten te maken. Maar soms krijgen we daar simpelweg niet de kans voor. Ik doe er alles aan om de ploeg te dienen en ik lever heel veel defensief werk af. Ik ben er om Mitrovic te helpen. Hij is de doelpuntenmaker", besluit Najar.

Chris Megaloudis, manager van Najar, benadrukt dat Najar enkel Anderlecht zal verlaten voor een club die op een hoger niveau speelt dan paars-wit: "Indien er zich een transfer aanbied, zullen we dat in overweging nemen. Als Andy vertrekt zal dat voor een club zijn die op een hoger niveau speelt. We zijn ons bewust dat Anderlecht de kans gegeven heeft aan Najar om zich in de kijker te spelen. Paars-wit moet zelf ook iets overhouden in een eventuele deal. De club is altijd eerlijk geweest met Andy en ik wil die goede relatie dan ook behouden."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.