Voortuiblik: speeldag vier

VRIJDAG, 24 APRIL 2015, 16:23 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Speeldag vier in de play-offs. Het wordt stilaan money-time. Anderlecht ontvangt KV Kortrijk, Standard trekt naar Charleroi en AA Gent en Club Brugge dueleren in de Ghelamco Arena om de koppositie.


Na drie speeldagen telt Anderlecht een achterstand van vijf punten op Brugge en drie op Gent. Anderlecht heeft morgen in principe maar één optie: winnen. Bij een nederlaag tegen Kortrijk zakt paars-wit sowieso naar plek vier en kan ook Standard hen passeren. Als Brugge dan ook de topper tegen Gent wint, is de titel in principe gaan vliegen voor Anderlecht.

Bij een overwinning tegen de kerels ziet de wereld er echter een stuk mooier uit. In dat geval kan Anderlecht zondag rustig de uitslag van de topper in de Ghelamco Arena afwachten en hopen dat Gent iets kan rapen tegen hun rivalen.

Ondanks de nederlaag was de prestatie van Anderlecht in het Jan Breydelstadion meer dan aardig. Als het morgen een soortgelijke prestatie neerzet, wint het altijd van Kortrijk. Met of zonder penalty.

Nog zeven finales. The game is on.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.