U21 pakken de drie punten tegen Club Brugge

ZATERDAG, 25 APRIL 2015, 09:12 - emjomi

Gisterenavond, vrijdag 24 april, speelden de U21 hun inhaalwedstrijd tegen de U21 van Club Brugge. Anderlecht won met 2-1 en pakt zo zes punten op één week. Anthony D'Alberto en Billal Jellal (foto) zorgden voor de doelpunten.

Idrissa Sylla had in de allereerste minuut de kans op 0-1 maar de bal ging net naast. Voor het kwartier scoorde Anthony D'Alberto dan toch de goal waar paars-wit al een hele tijd recht op had.

Na de rust kwam de thuisploeg gretiger uit de kleedkamer en dat resulteerde net voor het uur in de gelijkmaker. Anderlecht bleef achter de feiten aanhobbelen en het leek op een gelijkspel te eindigen. Maar dat was buiten de ingevallen Billal Jellal gerekend, in de slotminuten maakte hij er met een prachtbal 1-2 van.

De ploeg van Mohames Ouahbi put vertrouwen uit deze zes op zes. Het zal ook nodig zijn want de wedstrijden volgen elkaar op. Nu maandag 27 april verplaats de jonge paarse garde zich naar Kortrijk. 70 Ingelmunster).

Club Brugge : Steelant, Clyncke, Van De Walle, De Smul, Hamzaoui, Callens, Vlietinck (86’ Schryvers ), Vanfleteren, Van Vaerenbergh (78’ Leman), Damraoui (70’ Van Landschoot), Seys

Anderlecht : E. D'Alberto, Denayer, A. D'Alberto, Matthys, Scholl, Bastien, Lukebakio, Tarfi, Sylla (46’ Diallo), Ademoglu (65’ Omeonga), Bourard (84’ Jellal)

Goals: 13' A. D'Alberto (0-1), 52' xxx (1-1), 90' Jellal (1-2)