"We kunnen nog mooie dingen laten zien"

ZONDAG, 26 APRIL 2015, 09:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi had na de partij tegen Kortrijk alle redenen om tevreden te zijn. "Ik wilde niet alleen winnen, maar ook de bevestiging zien van onze prestatie tegen Brugge", vertelde de coach, die veel lof had voor Olivier Deschacht.


"We begonnen aanvallend aan de partij en scoorden op de juiste momenten", begon Hasi zijn analyse. "Na de 2-1 was we tien minuten twijfel. We leden plots balverlies en speelden de bal te snel naar voren. Toen viel gelukkig die beauty van Tielemans."

Na de pauze speelde Anderlecht de partij rustig uit. "We kregen nog enkele mooie kansen en scoorden nog twee keer. Dat ziet het publiek graag."

"Chapeau voor Deschacht"

Hasi had ook complimenten voor enkele individuele spelers. "Chapeau voor Deschacht. Hij stond twee keer op de goede plaats. Hoe ouder hij wordt, hoe beter. Hij haalt al heel het seizoen zijn niveau en is al van goudwaarde voor ons geweest."

"Defour wordt ook elke week beter, Tielemans was op niveau en ook Praet speelde beter. We moeten hopen dat onze betere voetballers in vorm blijven en dan kunnen we nog mooie dingen laten zien."



anderlecht-online forum