Suarez: "Misschien speel ik dit seizoen nog"

ZONDAG, 26 APRIL 2015, 10:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez is terug in België! Gisteren om 18.08 uur landde hij op Zaventem en de Argentijn klonk erg positief. "Ik heb geen pijn meer en bij de laatste echografie zag mijn knie er perfect uit", zo vertelde de Argentijn.


Maandenlang verbleef Suarez in Barcelona waar dokter Ramon Cugat zijn knie behandelde met stamcellen. "Ik heb er heel hard gewerkt en moet toegeven dat ik verrast ben van de vooruitgang die ik heb gemaakt. Ik ben erg gelukkig."

Morgen wordt Suarez samen met zijn manager in Neerpede verwacht. Daar zullen ze met de technische staf overleggen hoe het nu verder moet. "Dat zal afhangen van Besnik Hasi en de medische staf, maar als het kan wil ik graag aansluiten bij de groepstraining. Als ik geen reactie voel: waarom zou ik dan niet eens kunnen invallen in de laatste wedstrijden?"

Belgrano

Enkele weken geleden was er even opschudding toen Suarez sprak over een terugkeer naar Belgrano. Een opwelling? "Neen. Ik heb inderdaad gezegd dat ik op een dag weer voor Belgrano wil voetballen, maar dit kan evengoed pas over drie jaar zijn. Dit is toch niet vreemd? Belgrano is de club van mijn hart."

"Maar nu speel ik nog voor Anderlecht en ik heb veel zin om me hier te tonen", zo besluit de spits.



anderlecht-online forum