Hasi: "Bevestigen tegen Gent en Charleroi"

MAANDAG, 27 APRIL 2015, 07:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi was een uiterst tevreden man zaterdagavond. Er stond weer een ploeg op het veld dat voetbal bracht. Maar nu komen er twee belangrijke uitmatchen waar de coach bevestiging wil zien van wat zijn ploeg al bracht.


"Er zaten heel veel goeie dingen in deze wedstrijd. De stilstaande fases warden ook niet slecht getrapt. Toch ben ik blij dat ook Mitrovic weer gescoord heeft. Dat het een tijdje minder liep had zijn redenen. Mbemba stond bijna drie maanden aan de kant, Defour was geblesseerd, Praet hebben we ook bijna drie maanden moeten missen. Die spelers komen nu allemaal terug naar hun beste niveau. Het laat ons toe het voetbal te brengen dat ons publiek graag ziet, met veel druk naar voor. We moeten niet naar de anderen kijken, maar zelf onze focus behouden", zegt Hasi

Bevestigen

Komende week staan er twee belangijke uitwedstrijden op het programma, donderdag tegen AA Gent en zondag op Charleroi.
"De vorm komt op het juiste moment. Vorige week was er in Brugge nog de ontgoocheling om het resultaat, maar uit die match hebben we veel positieve dingen gehaald om op door te werken. Dat heeft een prima trainingsweek opgeleverd en een fantastische avond tegen Kortrijk. Nu wil ik deze week bevestiging zien in onze uitmatchen in Gent en Charleroi", aldus de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.