"Najar heeft aanbiedingen uit Spanje"

DINSDAG, 28 APRIL 2015, 18:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar groeide de voorbije weken opnieuw naar zijn beste niveau. De flankspeler vierde onlangs zijn 22e verjaardag en de tijd is stilaan rijp voor een stap hogerop. "Hij heeft genoeg talent voor Engeland, Spanje en Engeland."


Chris Megaloudis is al enkele jaren de steun en toeverlaat van Najar. In een gesprek met de Hondurese krant Diez spreekt hij over de mogelijkheid dat Najar deze zomer andere oorden opzoekt. "Andy is op een leeftijd gekomen dat we moeten nadenken over zijn toekomst", zo zegt hij. "Geld is daarbij niet belangrijk."

Megaloudis zal zijn poulain niet naar eender welke club brengen. "Als Andy vertrekt, is het naar een grotere competitie", aldus Megaloudis. Engeland wordt het wellicht niet. "Er zijn aanbiedingen uit Spanje en Engeland, maar tegen de degradatie gaan vechten in Engeland lijkt me niet de beste keuze."

Als Najar vertrekt, wil Megaloudis dat dit gebeurt in de beste verstandhouding met Anderlecht. "De Brusselaars waren de enige club die interesse toonde toen Andy nog in Amerika speelde. Ze gaven hem een kans en hij is hier erg gelukkig. Ze zullen mee beslissen wat het beste is voor Andy."



anderlecht-online forum