Hasi: "Dit is pure willekeur"

WOENSDAG, 29 APRIL 2015, 14:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht en Besnik Hasi stellen zich serieuze vragen over de dagvaarding va Silvio Proto door de reviewcommissie. Dat Proto in de fout ging, geven ze toe, maar vooral de oproeping wordt door Hasi fel bekritiseerd.


"Het is bizar, er zit geen lijn. Ik zag de voorbije maanden veel fases, ik ga geen namen noemen, waarbij er niemand werd opgeroepen. En nu gebeurt het wel. Daar kan ik met mijn verstand niet bij", begint Hasi.

"Iedereen gelijk bestraffen"

"Anderlecht wordt niet op dezelfde manier behandeld. Ik zag veel gelijkaardige tackles die niet beoordeeld werden. Ik zie wat ik zie. Als je het op één match doet, moet je het op alle matchen bestraffen", gaat de coach verder.

Dat Proto rood verdiende, geeft Hasi toe: "Maar het was goal. We spelen geen basket hé. Daar krijg je een goal plus nog eentje extra. Daarbij, Proto wou niemand blesseren. Chevalier speelde gisteren ook gewoon hé."

"Of ik ga vragen om in beroep te gaan? Sûr et certain! Ik blijf het zeggen: dit is pure willekeur."

"Roef klaarstomen"

Roef is ondertussen terug aan het trainen na zijn blessure: "Davy heeft de individuele training met de keeperstrainer hervat. Volgende week moet hij normaal gezien aanpikken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.