Hasi: "Een moeilijke verplaatsing"

WOENSDAG, 29 APRIL 2015, 14:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen trekt Anderlecht naar de Ghelamco Arena voor het duel tegen AA Gent. Een moeilijke verplaatsing volgens Besnik Hasi. AA Gent-coach Hein Vanhaezenbroeck was eerder deze week vol lof over paars-wit.


"Typisch", lacht Hasi. "Als Hein tegen Anderlecht speelt, zijn we altijd de beste ploeg ter wereld. Het is een erg moeilijke verplaatsing want AA Gent is de voorbije weken gegroeid met ondermeer Moses en Pedersen. Het eerste kwartier zal cruciaal worden want ze zullen met veel enthousiasme beginnen, ondanks die klop die ze te verwerken kregen tegen Brugge want ze verdienden toen te winnen."

"Maar we gaan niet puur verdedigen, we gaan zeker ook aanvallen. En ook wij zijn gegroeid. Met Defour, Praet en Tielemans draait het steeds beter op het middenveld en achteraan hebben we met Mbemba meer stabiliteit. Als we die drie punten hadden gekregen die we verdienden tegen Club, dan hadden we er heel goed voor gestaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.