Hasi: "Ik heb begrip voor Suarez"

WOENSDAG, 29 APRIL 2015, 15:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi kreeg vanmiddag ook vragen over Matias Suarez. Zo werd hem gevraagd of het realistisch is dat hij nog in actie komt tijdens de play-offs. "Dit is erg optimistisch", aldus de Anderlecht-coach.


Het was Suarez zelf die bij zijn terugkeer in België het verlangen uitdrukte om de komende weken nog even te kunnen invallen. “Lichamelijk is hij fit, maar het is nu afwachten of hij geen reactie krijgt”, vertelt Hasi.

“We zullen erg voorzichtig zijn. Volgende week komen de mensen met wie hij in Barcelona werkte naar hier om een programma op te stellen voor hem. Hij heeft toch een serieuze achterstand.”

”Transfer voor volgend seizoen? Zeggen we elk jaar”

Hasi had de voorbije dagen een goed gesprek met de teruggekeerde Argentijn. “Matias heeft begrepen dat hij een fout gemaakt heeft, maar ik begrijp hem ook wel. Hij ging door een moeilijke periode.”

Dit seizoen rekent Hasi niet meer op Suarez. De commentaar die je dan vaak hoort is die van ‘een eerste transfer voor het nieuwe seizoen’. “Dat denken we elk jaar”, reageert Hasi. “We wachten af, maar kennen zijn kwaliteiten. Dit seizoen scoorde hij op één been vier keer en gaf hij twee assists.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.