"Milivojevic is goed, maar 2,7 miljoen is te veel"

WOENSDAG, 29 APRIL 2015, 17:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een verloren jaar bij Anderlecht heeft Luka Milivojevic bij Olympiakos opnieuw het voetbalgeluk gevonden. De Serviër is er een gewaardeerde basiskracht. "Hij maakte meteen een goede beurt", zegt een Grieks sportjournalist.


Volgens Giorgios Nikokiris deed Milivojevic het de eerste maanden in Griekenland meteen erg goed. "Zijn gebrek aan snelheid viel op, maar als nummer zes met specifieke taken leverde hij prima diensten. Enkele keren speelde hij ook centraal achteraan."

Nikokiris kreeg of the record al te horen van Milivojevic dat de Serviër er alles aan wil doen om bij Olympiakos te blijven. "Maar voor de contractueel vastgelegde som van 2,7 miljoen euro kan Olympiakos beter krijgen. Milivojevic deed het behoorlijk, maar een topper is hij niet."

"De coach van Olympiakos gaf al aan volgend seizoen op Milivojevic te rekenen", gaat Nikokiris verder. En ook de supporters houden van de middenvelder. "Ze appreciëren zijn inzet en bereidwilligheid. Bovendien komt hij van Rode Ster Belgrado, een club waarmee Olympiakos nauwe banden heeft."



anderlecht-online forum