Hasi: "Nu bevestigen op verplaatsing"

WOENSDAG, 29 APRIL 2015, 18:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi gaf deze namiddag een persconferentie naar aanleiding van de vijfde speeldag in play-off 1.


"We hebben al heel moeilijke verplaatsingen achter de rug, vooral die op Standard was de slechtste", begint Hasi, "Op Brugge hebben we daar heel positief op gereageerd en ons voetbal teruggevonden en daarop thuis bevestigd tegen Kortrijk. Nu moeten we bevestiging brengen op verplaatsing."

"Elke wedstrijd is voor ons een finale"

"We moeten dat vertrouwen nu meenemen naar de Ghelamco Arena. We hebben Gent al twee keer kunnen verslaan, in de competitie en in de beker. In de competitie was dat een heel moeilijke match, vooral in de beginfase was Gent beter. We gaan onze verdediging goed moeten neerzetten. Gent is een heel enthousiaste ploeg net als haar supporters. De eerste 20 minuten zullen cruciaal zijn. Maar we gaan niet naar Gent om alleen maar te verdedigen, we gaan zeker ook aanvallen. Ons middenveld met Defour, Praet en Tielemans draait ook steeds beter. Ik heb er vertrouwen in. Voor ons is elke wedstrijd nu een finale", aldus Hasi.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.