"Al-Arabi beslist niet over toekomst Ezekiel"

DONDERDAG, 30 APRIL 2015, 07:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Michel Saggese, de manager van Imoh Ezekiel, heeft gereageerd op de uitspraken van Ezekiels club Al-Arabi dat de spits volgend seizoen mogelijk aan Anderlecht of Club Brugge verhuurd wordt. "Ik had nog geen contact met hen."


Een vertegenwoordiger van Al-Arabi vertelde gisteren in Het Laatste Nieuws dat het Ezekiel wil uitlenen aan Anderlecht of Club Brugge indien deze Champions League spelen. Saggese noemt deze uitspraken voorbarig. "Op dit moment had ik nog geen contact met Anderlecht of Club Brugge", klinkt het in La Dernière Heure.

"Eén van de volgende dagen komt een delegatie van Al-Arabi naar België om te spreken over de toekomst van Imoh. Ik weet dat er aanbiedingen zijn. Hoe dan ook, de uiteindelijke beslissing nemen we samen. Het zijn niet de Qatari's die zomaar zullen beslissen over de toekomst van Ezekiel."

Hoewel er op dit moment dus geen sprake is van een transfer naar Anderlecht (of Club Brugge), sluit Saggese het ook niet uit. "Zoals me steeds zegt: in voetbal is alles mogelijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.