Praet: "Spelers zijn er blijven in geloven"

MAANDAG, 4 MEI 2015, 07:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

De pers had Anderlecht al afgeschreven maar het doet nu wel weer mee voor de titel. "Wij spelers, zijn er alleszins altijd blijven in geloven", reageerde Dennis Praet.


"Jullie, journalisten, blijkbaar iets minder, want in de meeste kranten stond dat het voor ons over was", zei Praet tegen de aanwezige pers, "Vandaag hebben we ons naar de zege geknokt. Ons spel was misschien iets minder dan op Gent, maar we toonden de juiste mentaliteit. Bovendien tellen in deze fase van de competitie alleen de drie punten."

Door het verlies van Brugge en de overwinning in Charleroi, ligt de strijd voor de titel weer open, dat weet ook Praet: "De titelstrijd ligt weer helemaal open. Het wordt nek-aan-nek tussen Club, Gent en Anderlecht. Wij hebben het voordeel om zowel Brugge, Gent als Standard thuis te krijgen. Na de voorbije drie seizoenen waarin we telkens kampioen warden, hebben we ook geleerd hoe met de druk om te gaan. Dat hebben we vandaag ook bewezen, want we moisten winnen. Die ervaring nemen we mee. Maar laten we niet vergeten dat we nog steeds maar derde staan. Euforie is dus niet op zijn plaats."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.