Hasi: "Geen ruimte meer voor fouten"

VRIJDAG, 8 MEI 2015, 16:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi klonk strijdvaardig deze namiddag op de persconferentie naar aanleiding van de topper zondag. Anderlecht moet winnen wil het nog meespelen voor de titel. Paars-wit kon dit seizoen nog niet winnen van Brugge.


"In Brugge speelden we een goede wedstrijd, maar verloren. Nu moeten we die lijn doortrekken, maar de match wel winnen", begint Hasi.

"Er is geen ruimte meer voor fouten. We moeten onze laatste vier wedstrijden winnen. Daar zijn we klaar voor om de laatste vier wedstrijden te winnen en dan zien we wel wat de anderen doen’, zegt Hasi.

"Tegen Club Brugge gaan we vol voor de overwinning. De spelers zijn er klaar voor. Mentaal zitten we fris. Voor mij mag de wedstrijd al beginnen. We zijn klaar om op het veld er een oorlog van te maken", zegt een strijdvaardige Hasi.

Mentale boost

Anderlecht ging vorige week winnen om Charleroi: "Dat was een cruciale zege. Daardoor blijven we in het zog van de twee leiders. En het heeft ons een belangrijke mentale boost gegeven", aldus Hasi, "Nu moeten we die goede lijn doortrekken, maar de wedstrijd wel winnend afsluiten. Ik verwacht dat er veel duels op het scherp van de snee zullen zijn."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.