Praet: "Dit had ik nodig"

MAANDAG, 11 MEI 2015, 07:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet kreeg gisteren zijn 'eigen' Gouden Schoen. Het bleek een geluksbrenger voor Praet want hij kon eindelijk ook weer scoren.


Na de wedstrijd verscheen een opgeluchte, gelukkige Praet: "Eindelijk. Dit had ik nodig. Eén klein doelpuntje en voilà, eindelijk is het er. De laatste matchen had ik enkele goeie kansen de nek omgewrongen en net daarom doet het zoveel deugd."

"Twee weken geleden zei iedereen dat we uitgeteld waren en nu zijn we plots de favoriet. We staan er goed voor, maar we zijn er nog niet. We moeten proberen dit in handen te houden. Als we drie keer winnen zijn we in ieder geval kampioen", hield Praet de voetjes op de grond.

De middenvelder was ook tevreden dat hij eindelijk zijn eigen Gouden Schoen in ontvangst mocht nemen: "Het heeft wat geduurd, maar nu heb ik hem eindelijk gekregen. Of het een goed moment was? Ik weet niet of dit mij heeft geholpen, want ik doe elke week sowieso mijn best."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.