Praet: "Waarom geen negen op negen?"

DINSDAG, 12 MEI 2015, 07:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

De spelers geloven volop in titel nummer 34. Ook Dennis Praet gaat er volledig voor: "Waarom zou negen op negen niet kunnen? Natuurlijk kan dat !"


"Vorig seizoen hebben we het toch ook gedaan", gaat Praet verder, "Toen wonen we de laatste vijf matchen. De wedstrijd tegen Brugge was goed voor het vertrouwen, maar dat was er voor die match ook al. Onze uitschuiver op Standard buiten beschouwing gelaten, vind ik dat we in de play-offs goed spelen, dat de mentaliteit goed zit en dat we van niemand schrik moeten hebben."

"We komen van vrij ver, er waren er al een paar die verkondigden dat het voor ons gedaan was, maar wij blijven rustig en blijven ons focussen."

Standard

Zondag komen de Luikenaars op bezoek in het Astridpark: "Op Standard hebben we het altijd moeilijk, omdat het altijd er fysieke matchen zijn. Sclessin staat er dan altijd helemaal achter, voor hen is de match tegen Anderlecht de belangrijkste van het seizoen. Maar thuis, op een goeie grasmat, moeten wij ons spel kunnen spelen en de drie punten pakken", besluit de Gouden Schoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.