Hasi: "Willen in eigen huis altijd winnen"

VRIJDAG, 15 MEI 2015, 15:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag komt Standard op bezoek in het Astridpark. De opdracht is simpel: winnen om blijven aanspraak te maken op de titel. Al zal dat niet van een leien dakje lopen. Paars-wit kon dit seizoen nog niet winnen van de Rouches.


"We willen in eigen huis altijd winnen. Standard heeft een heel wispelturig seizoen achter de rug, maar tegen ons zijn ze altijd goed. Offensief hebben ze veel kwaliteiten en veel opties", begint Besnik Hasi over de wedstrijd van komende zondag.

Carcela draaischijf van Standard

"Bia kan een match forceren en hij scoort zo makkelijk de laatste tijd", gaat de coach verder, "Maar het is vooral Carcela die Standard doet draaien. Hij is ongelooflijk de laatste maanden. Met die vorm zal hij denk ik niet bij Standard blijven. Spek voor de bek van Anderlecht? Dat denk ik niet."

Geblesseerden stilaan op niveau

"We spelen goed en hebben progressie gemaakt. Dat de geblesseerden stilaan hun oude niveau oppikken, heeft daar veel mee te maken. Dan vraag je je af wat het zou geweest zijn moesten we hen een heel seizoen gehad hebben. Zouden we dan geen voorsprong gehad hebben", vraagt Hasi zich af.

"Ik zie dat de goesting groot is. Maar wij zijn altijd titelkandidaat", aldus nog de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.