Eerste reacties: Defour en Hasi

ZONDAG, 17 MEI 2015, 20:49 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Vier punten staat Anderlecht nu achter leider Gent. "Dat is een grote kloof", klinkt het bij Steven Defour. "Nu is het hopen dat Standard punten pakt tegen Gent en we op Kortrijk gaan winnen."


"Het duel Gent - Standard zal alles beslissen. Als Gent wint, of het doet het even goed als Anderlecht, dan zijn zij kampioen.. Over de wedstrijd is hij kort: "We probeerden het via de flanken, maar er zat altijd een voet tussen. Gent voetbalt goed, wie op 1 staat, verdient het", besluit Defour.

Coach Besnik Hasi blijft positief denken: "Zolang het mathematisch nog mogelijk is moeten we voor de titel blijven gaan. Het is alleen te hope dat Standard zijn plicht doet in Gent. We hebben vandaag te weinig kansen gecreëerd voor de goal."

"We reageerden ook te veel op de scheidsrechter die een goeie match gefloten heeft. Als we geen kampioen worden, dan is het fout gegaan op de stilstaande fases", besluit Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.