Wenkt Bundesliga voor Mitrovic?

MAANDAG, 18 MEI 2015, 19:25 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Toegegeven, je wordt het na een tijdje beu hoor al die transfergeruchten. Eerst was er volgens de Servische pers een akkoord tussen Newcastle en Anderlecht betreffende de overgang van Alexandar Mitrovic.


Dat bericht werd al snel door de Engelse pers ontkend. Nu schrijft de Servische website mozzartsport, bij monde van Nenad Jestrovic, dat "binnen enkele dagen alles duidelijk wordt".

"Er is veel belangstelling voor Mitrovic. Binnen een paar dagen wordt alles duidelijk, mogelijks wordt zijn carrière in de Bundesliga verder gezet. Vrijdag trek ik naar Duitsland", aldus Jestrovic.

Tevens had de ex-Anderlechtspeler ook nog ander nieuws. Zo zou de transfer van Ivan Šaponjić praktisch voltooid zijn. "Het gaat nu nog over punten en komma's in het contract. Hij heeft alle kwaliteiten om Mitrovic op te volgen." Ter herinnering, Jestrovic is de makelaar van zowel Mitrovic als van Šaponjić.

De interesse van Ivan Šaponjić dateert al van oktober 2014. Begin deze maand dook zijn naam opnieuw op in de Belgische pers maar zou Besnik Hasi niet overtuigd zijn van de kwaliteiten van de spits. De 17-jarige Serviër heeft een contract tot 2017 bij FK Partizan.



anderlecht-online forum