"Bastia zal een inspanning moeten leveren"

DONDERDAG, 21 MEI 2015, 18:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet, verhuurd aan Bastia, is nog niet zeker van zijn verlengd verblijf in Frankrijk. De speler verwacht een inspanning van zijn huidige club vooraleer de optie tot aankoop op 31 mei verstrijkt.


Gillet werd alvast door de supporters uitgeroepen tot beste speler van de ploeg. "Het is prachtig, een mooi cadeau", aldus de speler die nog niet weet op Bastia de optie tot aankoop zal lichten. 500.000 euro vraagt Anderlecht voor de overtollige middenvelder.

"Op dit moment is het windstil. Ik ga alvast niet op vakantie vooraleer ik weet wat Bastia nu met mij van plan is." De onderderhandelingen voor een driejarig contract zijn trouwens tijdelijk on hold gezet, dit wegens de hoge salariseisen van de speler.

"Bastia heeft een van de laagste budgetten in de L1", aldus Gillet. "Anderlecht speelde bijna elk jaar de Champions League, bijgevolg had ik niet zo'n slecht contract", klinkt het al lachend. "Bastia zal dus toch een inspanning moeten doen op dat vlak."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.