Anderlecht gaat opnieuw voor Boussoufa

WOENSDAG, 27 MEI 2015, 07:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht zei het zondag nog: "Anderlecht heeft nood aan een type-Boussoufa". Bij het bestuur weten ze dit ook en de Nederlandse Marokkaan is nog steeds gewild. De komende weken volgt een nieuwe poging hem aan te trekken.


Tijdens de voorbije twee transferperiodes lukte het niet om Boussoufa terug te halen naar het Astridpark. Derde keer goede keer? Feit is dat de aanvallende middenvelder graag wil terugkeren. Hij is zelfs bereid om in te leveren. Vraag is alleen hoeveel. Kan Anderlecht tegemoet komen aan Boussoufa's wensen?

Boussoufa, 30 jaar intussen, speelde tussen 2006 en 2011 al voor Anderlecht. In alle competities samen kwam hij tot 204 wedstrijden en 57 doelpunten. In maart 2011 verkaste hij naar de Russische miljoenenclub Anzhi. In de zomer van 2013 trok hij naar Lokomotiv Moskou. Na vier jaar wil hij Rusland nu verlaten en een terugkeer naar België spreekt hem zeker aan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.