"Deur staat altijd open voor Boussoufa"

DONDERDAG, 28 MEI 2015, 07:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck spreekt in Het Laatste Nieuws ook over mogelijke nieuwkomers. "Een verdediger en een linkerflank zijn prioriteit", geeft hij mee. "Maar ik ga de namen wel uit de media proberen te houden."


Toch wil de Anderlecht-manager ingaan op de namen die al genoemd worden. Om te beginnen die van Mbark Boussoufa. "Als hij wil vertrekken in Moskou, weet hij dat de deur van Anderlecht altijd voor hem openstaat. Hij zal een meerwaarde zijn voor ons. Boussoufa naar Anderlecht: het kan. Al betwijfel ik of het momenteel financieel haalbaar is."

Het Nieuwsblad bracht gisteren dat Anderlecht ook geïnformeerd heeft naar Nicolas Lombaerts. "Dat klopt", geeft Van Holsbeeck toe. "We zoeken spelers met ervaring en mentaliteit."

Andere namen die vallen zijn die van Neeskens Kebano en Ivan Obradovic. "Het is nog steeds zo dat de prijs omhoog gaat als Anderlecht zich meldt bij een Belgische club, maar dat geldt ook voor Standard of Club Brugge. Ik heb een enveloppe gekregen van het bestuur en daarmee zal ik het moeten doen. We gaan de geste spelers eruit halen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.