Najar spreekt geruchten over vertrek tegen

VRIJDAG, 29 MEI 2015, 19:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar speelt met het Hondurees elftal op 31 mei tegen El Salvador, op 6 juni tegen Paraguay en vier dagen later, op tien juni, tegen Brazilië. Ook is Honduras er bij op de 2015 CONCACAF Gold Cup.


Op 20 juni wordt Najar alvast terug in Anderlecht verwacht maar mogelijks zien we de speler snel terug vertrekken. Als coach Jorge Luis Pinto hem selecteert voor de Gold Cup, dan verkiest hij alvast om langer bij het nationaal team te blijven en zal paars-wit langere tijd geduld moeten hebben.

"Op dit moment moeten we ons focussen op de drie vriendschappelijke duels en niet op de Gold Cup. Maar ik zou graag terug naar mijn thuisland keren om mee te kunnen spelen in dat toernooi", aldus Najar.

Najar sprak over zijn toekomst bij Anderlecht. "Op dit moment denk ik er niet aan om de club te verlaten. Er zijn geruchten over een eventueel vertrek maar er is niets concreet. Maar mijn droom is natuurlijk om in een meer competitieve competitie te spelen en bij een grotere club."

De 2015 CONCACAF Gold Cup gaat door in de Verenigde Staten en dit van 7 tot en met 26 juli. Het contract van de Hondurees loopt nog tot 2018.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.