Besnik Hasi staat niet ter discussie

ZONDAG, 31 MEI 2015, 12:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks een seizoen zonder prijzen staat de positie van Besnik Hasi niet ter discussie. Daar is ook Herman Van Holsbeeck duidelijk over. "We zijn heel content over het werk van Besnik Hasi", zegt Van Holsbeeck.


"Natuurlijk zijn we dat. Hasi gaat goed mee in onze keuze voor de jeugd. We hielden er rekening mee dat dit wisselvallige prestaties tot gevolg zou hebben. Dat is ook gebleken. Ik zeg altijd: een coach moet honderden beslissingen per seizoen nemen. Als een ruime meerderheid daarvan goed is, dan zit het goed. Dat is bij Hasi het geval."

Champions League

"Vergeet onze knappe Champions League- campagne en de bekerfinale niet. We waren in de running voor de titel tot de laatste week. Onze trainer heeft het goed gedaan. Alleen de bekroning bleef uit."

"In de play-offs was ik overal bij, bij elke bespreking. Ook die van de stilstaande fasen. Die werden tot op de centimeter juist besproken. Als een speler het dan laat afweten, is dat toch niet de schuld van de trainer?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.