Mbemba: "Ik weet naar welke club ik wil"

VRIJDAG, 5 JUNI 2015, 11:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Chancel Mbemba zoekt deze zomer andere oorden op. De verdediger is klaar voor een stap hogerop, maar het had evengoed gekund dat hij bleef. "Als Anderlecht kampioen was geworden, dan zou ik niet vertrekken", zo vertelt Mbemba.


“Speelden we volgend seizoen in de Champions League, dan was ik gebleven”, klinkt het in Sudpresse. “Helaas is het anders gelopen. Ik wil Anderlecht bedanken voor alles wat het voor mij gedaan heeft. België zal mijn tweede thuis blijven. Ik heb hier een appartement en als ik verlof heb, zal ik zeker naar België terugkeren.”

Maar waar zal Mbemba volgend seizoen spelen? De verdediger wil geen namen noemen, maar heeft wel een voorkeur. “Als Anderlecht me toelaat om te kiezen, dan heb ik de club gekozen naar waar ik wil. Ik mijn hoofd weet ik waar ik naartoe wil, maar ik laat alles over aan mijn manager Fabio Baglio.”

Wordt het misschien PSG? Baglio bevestigde gisteren dat ook de stinkend rijke Franse club interesse toont. “PSG is een club die me doet dromen, maar ik zal kiezen voor een club waar ik me zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Je hebt concurrentie nodig om beter te worden. Dus zelfs als ik naar PSG zou gaan, zou ik alles doen om titularis te worden.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.