Carillo: "Laatste wedstrijd gespeeld"

VRIJDAG, 5 JUNI 2015, 23:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-target Guido Carillo scoorde vanavond twee keer voor Estudiantes. Na afloop vertelde de spits dat dit waarschijnlijk zijn laatste duel was voor de club. "Het is geweldig om dit te doen in mijn laatste match", klonk het.


In de bekerwedstrijd tegen Deportivo Santamarina stond Estudiantes tot de 83e minuut 0-1 achter. Toen maakte Carillo gelijk en met een doelpunt in blessuretijd leidde hij zijn club naar de volgende ronde.

"Na afloop huilde ik omdat het waarschijnlijk mijn laatste duel was in dit shirt. Ik beleefde hier mooie momenten en dit was een prachtig einde. Ik zal de mensen van Estudiantes voor altijd in mijn hart dragen."

Het is nu afwachten welke club de bestemming wordt van Carillo. Besnik Hasi ging hem vorig weekend zelf scouten, maar de spits is een erg dure vogel. Zolang Aleksandar Mitrovic niet vertrekt, is hij voor Anderlecht onhaalbaar. De vraag is dus: grijpt Anderlecht naast Carillo of is staat Mitrovic dichtbij een vertrek.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.