Riskeren Sylla en Conté Guinese schorsing ?

ZONDAG, 7 JUNI 2015, 11:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Idrissa Sylla en Ibrahima Conté hebben beiden afgezegd voor de interlands met Guinee. Bonscoach Fernandez is niet te spreken over die afzegging door medische redenen waar hij nog geen enkel officieel document heeft van ontvangen.


Indien er geen geldig excuus komt voor hun afzegging dreigt Fernandez de zaak door te geven aan de FIFA om beiden te laten schorsen voor de komende wedstrijden van Guinee: "Ze zijn op vakantie op zo'n belangrijk moment, omdat ze het niet belangrijk vinden het shirt van hun land aan te trekken."

"Als ze nu niet komen, dan reken ik binnen drie maanden ook niet op hen. Als ze hier zondag niet zijn, dan gaan we ze laten schorsen. Maar we hebben geen enkel officieel document in die richting gekregen", aldus nog Fernandez over de afzegging wegens medische redenen, "Ze hebben nog tot zondag om zich te melden, zoniet neem ik contact op met de FIFA om ze te laten schorsen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.