N'Sakala: "Mij viseren ze, Defour nooit"

WOENSDAG, 10 JUNI 2015, 07:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt nu echt over en uit voor Fabrice N'Sakala. In Het Nieuwsblad vertelt de Fransman over zijn laatste maanden bij Anderlecht. Volgens hem denkt de club dat hij een slechte invloed heeft op Steven Defour. "Ze viseren mij."


N'Sakala en Defour werden eind 2014 goede vrienden. Beide moesten ze een relatiebreuk verwerken en ze woonden zelfs een tijdje samen. "In het begin was er geen commentaar onze vriendschap", zegt N'Sakala. "Nu is het een item. Men zegt dat Steven zijn levensstijl moet veranderen, maar laat mij daar alsjeblieft buiten."

"'Als men Defour in een discotheek signaleert, dan zal N'Sakala wel niet ver weg zijn', zo redeneert men. Soms belde mijn manager om te vragen waar ik zat. Ik was zogezegd gezien in het uitgaansleven, terwijl ik gewoon thuis was. Op de club is men ervan overtuigd dat ik te weinig slaap."

"Mij viseren ze, Steven niet", gaat N'Sakala verder. "Ik vroeg Steven te stoppen met zijn mopjes op training. Gaf ik eens een slechte pas, dan grapte hij dat ik was uitgeweest. Maar daarna kon ik het wel gaan uitleggen bij Van Holsbeeck. Defour lieten ze gewoon met rust."

Vorige zomer verlangde N'Sakala zijn contract nog tot 2018, maar het verhaal van de linksachter lijkt over. "Ach, misschien zoekt de club een motief om de komst van een nieuwe speler te rechtvaardigen, maar ik kan omgaan met concurrentie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.